تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
هرچه واکسیناسیون به تاخیر بیفتد جهش کرونا بیشتر می‌شود

درباره وبلاگ


دسته بندی

آرشيو مطالب

آمار وبلاگ

» افراد آنلاین : 2
» بازدید امروز : 383
» بازدید دیروز : 526
» هفته گذشته : 3821
» ماه گذشته : 11371
» سال گذشته : 72310
» کل بازدید : 216548
» کل مطالب : 46
» نظرات : 0

پشتیبانی

امكانات

هرچه واکسیناسیون به تاخیر بیفتد جهش کرونا بیشتر می‌شود

درباره :


 

جلیلی با اشاره به اینکه با وجود تحریم‌ها واکسن بومی را تولید کردیم، گفت: هرچه واکسیناسیون دیرتر شود جهش ویروس و قطع زنجیره انتقال دشوارتر است.

 

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، حسن جلیلی، مدیر تولید واکسن کرونا در ستاد فرمان اجرایی امام (ره) بیان کرد: واکسنی که در گروه دارویی برکت در حال حاضر فاز اول مطالعاتی بالینی خود را تقریبا سپری کرده و در آستانه ورود به مطالعه فاز دوم قرار گرفته، واکسن ایناکتیویتت یا کشته شده یا غیرفعال است.

او بابیان اینکه از نهم دی تزریق واکسن در فاز تزریق انسانی شروع شد و پیش بینی می‌شود که ۱۴ اسفند آخرین نفری که وارد فاز مطالعه ما شده است، ۲۸ روز بعد را سپری کند تا فاز اول به اتمام برسد، افزود: در حال حاضر ۵۶ نفر وارد مطالعه فاز اول شدند و تقریبا همگی آن‌ها فاز دوم واکسن را دریافت کردند و خوشبختانه تاکنون سلامت واکسن تاکنون نتایج رضایت بخشی داشته است که امیدواریم اواخر اردیبهشت و اوایل خرداد سال آینده فاز دوم و سوم به اتمام برسد.

جلیلی درباره روند ساخت واکسن ایرانی کرونا تصریح کرد: در میدان مسابقه واکسن کووید دیرتر از دنیا اقدام کردیم، چون مبتلا به این ویروس تا این حد نبودیم. همین شرکت چینی قدم‌های مهمی درباره واکسن سارس برداشته بود، اما با توجه به جهش این ویروس، واکسن آن مفهومی نداشت وارد بازار شود. در مورد سایر واکسن‌های دنیا هم چنین امری صادق است.

او با بیان اینکه تحریم‌ها حرکت ما را کند کرد، اما متوقف نشدیم، گفت: واکسنی که وارد فاز یک اجرایی شده کاملا بومی است و هیچ مشارکت خارجی در آن نبوده است. شرکت‌های دانش بنیان و مراکز واکسن سازی کشورمان این عقب افتادگی را جبران کرد.

چرا ستاد اجرایی فرمان امام (ره) به تولید واکسن اقدام کرد؟

جلیلی با اشاره به دلیل ورود به تولید واکسن از سوی ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، افزود: ستاد اجرایی فرمان امام (ره) یک مسئولیت اجتماعی برای خود در نظر گرفته و سعی کرده است در این عرصه نقش آفرینی کند. در این حوزه امکان داشت اگر وارد تولید نشویم،  نیاز کشور در دو یا سه سال آینده اتفاق بیفتد. هر چه واکسیناسیون به تاخیر بیفتد جهش آن بیشتر شده و ممکن است نوع خطرناک تری به وجود بیاید بنابراین باید در اسرع وقت چرخه انتقال ویروش را قطع کنیم و بر همین اساس بر اساس مسئولیت اجتماعی وارد عمل شدیم.

مدیر تولید واکسن کرونا در ستاد فرمان اجرایی امام (ره) با بیان اینکه ما یکی از هلدینگ‌های دارویی کشور هستیم، گفت: زیرساخت‌هایی خوبی در تولید دارو و فراورده‌های بیولوژی در ستاد فرمان اجرایی امام (ره) داریم. علاوه بر این، چند شرکت بزرگ دنیا اکنون واکسن‌هایی برای کرونا تولید کردند همچون فایزر و مدرنا؛ اما فایزر دانش توسعه یافته شرکت بایوتک آلمان را تولید انبوه کرد. این شرکت دانش بنیان است که فکر نمی‌کنیم بیش از ۱۰ سال سابقه داشته باشد. مدرنا یک شرکت امریکایی است که اولین محصول آن واکسن مدرنا است. یعنی این‌ها شرکت‌های دانش بنیان هستند و دنیا به این سمت می‌رود که به جای اینکه کارخانه‌ها تولید داشته باشند، از شرکت‌های دانش بنیان استفاده کنند.

او بیان کرد: با همین رویکرد نیز ما با حمایت از دانشمندان بی ادعا برای تحقق مسئولیت اجتماعی وارد عرصه واکسن شدیم و تاکنون ۶ پلتفرم را بررسی کردیم و یکی از آن‌ها وارد فاز مطالعه انسانی شد.

انتهای پیام/

 
 
 



برچسب ها : ,
نوشته شده در شنبه 16 اسفند 1399 توسط خاور مگ| تعداد بازدید : 160 | لينك ثابت |

اخرین مطالب ارسالی

صفحات وبلاگ